Be part of our family by receiving our periodic newsletter..!

Be part of our family by receiving our periodic Newsletters and Self-Defense Tips..! Just click the link HERE to register.

Thursday, July 14, 2011

UPCOMING PROGRAMS at MyAIKIDO DOJO1. Bulan Ramadhan

Latihan/kelas (Dewasa) hanya sekali seminggu iaitu pada setiap hari Jumaat malam (10.30pm - 11.30pm) selepas solat tarawih. Tarikh akhir latihan dlm bulan Ramadhan adalah 19 Ogos dan latihan pada 26 Ogos diganti pada 20 Ogos jam 9 pagi. Kelas kanak2 adalah seperti biasa pada setiap hari Sabtu 10.30am.

Kita juga akan mengadakan satu Majlis Berbuka Puasa & solat tarawih bersama2 pada 13 Ogos (Sabtu). Semua ahli sekeluarga dijemput hadir. Makanan akan disediakan tetapi ahli2 juga digalakkan utk membawa juadah bagi menambah hidangan buka puasa (pot-luck).

2. Aikido Seminar & Upgrading kedua tahun 2011

Satu Seminar & Upgrading utk kanak2 & dewasa di jadual akan di adakan pada 15 Okt. 2011 (Sabtu) bertempat di MyAikido Dojo, Bangi. Calon2 Upgrading dan Yuran akan diberitahu kelak. Semua ahli digalakkan utk menghadiri seminar tersebut yg akan dikendalikan oleh Sensei Suzalie, 4th Dan (Penasihat Teknikal MyAikido) dan beberapa Sensei dari luar, Insyaallah.

3. Demonstrasi Aikido di UKM

Pihak UKM telah menjemput MyAikido Dojo utk sekali lagi membuat demonstrasi Aikido pada majlis Konvokesyen di UKM pada 24 Sep. 2011. Oleh itu kami mengalu-alukan pada sesiapa (dewasa & kanak2) yg ingin turut serta dlm Demo Aikido berkenaan. Sila berikan nama anda sebelum 31 Ogos.

Sekian terima kasih. Domo arigato.

No comments:

Post a Comment